Menüista - Prémium menük baráti áron

Válasszon menüt baráti áron az alábbi napokra:

Kiszállítás a PTE telephelyekre

Kiszállítás a PTE telephelyeire

 

A Pécsi Tudományegyetemmel él együttműködésünk, az egyetem egyik kollégiumából szállítjuk ki termékeinket. Ezért egyedi kedvezményeket, illetve egyedi kiszállítást is biztosítunk előrendelés formájában.

A PTE telephelyei külön kiszállítási címként választhatók, a kiválasztás automatikusan 20% kedvezményt biztosít a vásárlónak. Nem szükséges semmi egyebet igazolnia, ha az adott telephelyen veszi át az ételeket, jogosult a kedvezményre.

Az egyes telephely címekre meghatározott időben szállítjuk a termékeket, ezeket a megrendelés során mindig láthatja.

Amennyiben a fenti, előrendelés megnevezésű kiszállítást választja, a termékeket cook&chill technológiával elkészítve, hidegen szállítjuk ki, fogyasztás előtt 2 percig 800 watton hőkezelje mikrohullámú sütőben. A cook&chill technológia lényege az, hogy a terméket elkészülte után azonnal úgynevezett "sokkoló hűtőben" hűtjük 0-5C közé, így megőrzi frissességét az elkészültét követő 5-7 napig. 

Amennyiben 10:30 után kíván rendelni, ezesetben "Azonnali kiszállítással" tudjuk a termékeket szállítani, itt szintén 590 Ft kiszállítási díjjal tudjuk szállítani a termékeket.