Menüista - Prémium menük baráti áron

Válasszon menüt baráti áron az alábbi napokra:

Szerb rizseshús
Szerb rizseshús
1 050 Ft

Szerb rizseshús

Allergének: -
Ezt az egyedi ételt olyan gondosan válogatott alapanyagokból készítjük, amelyek a Bácskai régió gazdagságát tükrözik. A ropogós hús, a friss zöldségek és a gondosan elkészített rizs tökéletesen egészítik ki egymást, hogy egy különleges ízkombinációt teremtsenek, amely elvarázsolja az ízlelőbimbókat.
1 050 Ft
Részletek
A Bácskai rizseshús egy igazi kulináris utazás, ahol a frissesség és az ízek összetalálkoznak. A kíméletes fűszerezés és a hagyományos elkészítési módok mellett a Bácskai rizseshús minden falatja egy valóságos gasztronómiai élményt ígér.

Ez az étel nem csak a szemnek gyönyörű látványt nyújt, hanem az étkezés élményét is felemeli egy új szintre. A Bácskai rizseshús egy igazi választás azoknak, akik szeretnék felfedezni a vidéki Magyarország ízeit és hangulatát.

Engedje meg, hogy a Bácskai rizseshús elkalauzolja Önt a Bács-Kiskun megye ízletes tájaira! Legyen részese ennek a különleges ételélménynek, és élvezze a Bácskai konyha hagyományainak és szenvedélyének egyetlen tányérral. Bácskai rizseshús - ahol a hagyomány találkozik az ízekkel, és az étkezés örömforrássá válik.
Adatok
Konyha/étrend:
Fitt, Magyar
Cikkszám:
F01
Tömeg:
400 g/adag